400-051問題集、400-051試験準備、400-051勉強材料、CCIE Collaboration 認定、400-051試験内容

CCIE Collaboration 認定は、複雑なコラボレーション ソリューションの設計、実装、トラブルシューティングを行うコラボレーション設計者、ユニファイド コミュニケーション設計者、音声およびビデオ ネットワーク マネージャを対象としています。
CCIE Collaboration 証明書を取得するためにTestpassportのCisco CCIE 400-051問題集を用いる方法を取得したい場合は非常に実現可能です。
Cisco CCIE 400-051試験準備の非常に高い精度を提供することができます。
弊社のCisco CCIE 400-051勉強材料は審査の内容の広いカバレッジを持ち、常に更新してコンパイルします。
弊社のCisco CCIE 400-051問題集を使用すると、あなたのキャリアを確保することができます。

CCIE Collaboration 認定

試験番号:400-051 CCIE Collaboration
関連する認定:CCIE Collaboration 認定
試験時間:120 分(90 ? 110 問)
試験言語:英語
試験登録:ピアソン VUE

CCIE 認定のための正式な認定条件はありません。他のプロフェッショナル認定またはトレーニング コースは必要ありません。受験者はまず筆記試験に合格してから、対応する実技ラボ試験に合格する必要があります。受験者は、評価項目について深い理解を有していることが望ましく、3?5年の実務経験を経てから受験することを強く推奨します。

Cisco CCIE 400-051では、企業のコラボレーションおよび通信ネットワークの計画、設計、導入、運用、トラブルシューティングに必要なスキルがあることを認定します。

Cisco CCIE 400-051試験は参考書持ち込み不可であり、いかなる外部の参考資料の使用も認められません。 次に、Cisco CCIE 400-051試験の一般的な出題内容を示します。 ただし、Cisco CCIE 400-051試験によっては、ここに示されていない関連分野も出題される場合があります。 Cisco CCIE 400-051試験内容をより適切に反映させ、明確にするために、次のガイドラインは事前の通告なく変更されることがあります。

1.0 シスコ コラボレーション インフラストラクチャ  10%
2.0 テレフォニー規格とプロトコル  12%
3.0 Cisco Unified Communications Manager (CUCM)  22%
4.0 Cisco IOS UC のアプリケーションと機能  16%
5.0 シスコ コラボレーション ソリューションの QoS とセキュリティ  12%
6.0 Cisco Unity Connection  8%
7.0 Cisco Unified Contact Center Express  4%
8.0 Cisco Unified IM およびプレゼンス  6%
9.0 最新テクノロジー  10%

弊社のCisco CCIE 400-051参考書は良い品質と優れたサービスを提供しています。
短い時間に最も小さな努力で一番効果的にCisco CCIE 400-051試験の準備をしたいのなら、Cisco CCIE 400-051試験トレーニング資料を利用することができます。
弊社のCisco CCIE 400-051勉強資料は専門知識を統合することができます。
弊社のCisco CCIE 400-051試験トレーニング資料は私達受験生の最良の選択です。
弊社のCisco CCIE 400-051問題集を利用したことがある多くの人々からいろいろな好評を得ました。
Cisco CCIE 400-051無料サンプルをご参照ください

1.Which two guidelines are recommended when configuring agent phones for Cisco Unified CCX agents? (Choose two.) A. In the Multiple Call/Call Waiting Settings section, set the Maximum Number of Calls to 2. B. In the Multiple Call/Call Waiting Settings section, set the Busy Trigger value to 2. C. The Unified CCX extension for the agent must be listed within the top four extensions on the device profile. D. In the Multiple Call/Call Waiting Settings section, set the Maximum Number of Calls to at least 3. E. Always enable SRTP when configuring an agent phone. Answer: A,C

2.Which three issues prevent a customer from seeing the presence status of a new contact in their Jabber contact list? (Choose three.) A. incoming calling search space on SIP trunk to IM&P B. IM&P incoming ACL blocking inbound status C. subscribe calling search space on SIP trunk to IM&P D. PC cannot resolve the FQDN of IM&P E. Owner user ID is not set on device. F. Primary DN is not set in end user configuration for that user. G. Subscriber calling search space is not defined on user’s phone. Answer: B,C,D

3.Which option describes how you can show the same contacts in your Jabber for Windows on-premise client as you do on the corporate directory of your IP phone? A. Switch your Jabber client to use UDS instead of EDI. B. Switch your Jabber client to use EDI instead of UDS. C. Update your IM&P server to sync off of the same LDAP directory as your Cisco Unified Communications Manager. D. Add Jabber to your inbound/outbound firewall rules on your PC. E. Jabber can only pull directly from LDAP and cannot directly search the Cisco Unified Communications Manager user database. Answer: A

4.Two Jabber clients are unable to pass instant messages between each other. What is the appropriate next step? A. Review XCP router logs. B. Open port 5060 on the firewalls between the PCs and the IM&P servers. C. Review SIP proxy logs. D. Review Help > Show Connection Status in each Jabber client, and pull logs as necessary. Answer: A

5.Which three statements about configuring partitioned intradomain federation to Lync are true? (Choose three.) A. Intradomain federation to Lync is only possible using SIP. B. IM&P and Lync should federate to any required remote domains. C. You must update the URIs of any users migrated from Lync to IM&P to match the Cisco Unified Presence Server SIP URI format. D. A static route must be added to point the local presence domain to the Lync server. E. Microsoft RCC must be enabled. F. The Enable use of Email Address when Federating option can be turned on if SIP URIs are different between IM&P and Lync. Answer: A,C,D

6.Which three services must be stopped to change the IM & Presence service default domain setting of DOMAIN.NOT.SET? (Choose three.) A. Cisco XCP Router B. Cisco Intercluster Sync Agent C. Cisco XCP Authentication Service D. Cisco SIP Proxy E. Cisco Presence Engine F. Cisco AXL Web service Answer: A,D,E

7.Which two settings should be configured on the SIP Trunk Security Profile for the IM & Presence Service SIP Trunk? (Choose two.) A. Check to enable Accept Presence Subscription. B. Verify that the setting for Incoming Transport Type is TCP+UDP. C. Configure Device Security Mode to Encrypted. D. Check to enable Enable Application Level Authorization. E. Configure the Outgoing Transport Type to TLS. Answer: A,B

8.Which statement about using the Answer File Generator to load a Cisco Unified Communications virtual machine is true? A. You must copy the output text to a file named platformConfig.txt. B. Each host should be copied to its own configuration file. C. The answer file can be used only when performing the new identity process to load the Cisco Unified Communications virtual machines. D. The configuration file should be placed inside an ISO file and mounted on the virtual machine. Answer: B