400-351問題集、400-351勉強材料、Cisco CCIE Wireless認定条件、400-351試験トレーニング資料、400-351参考書

Cisco CCIE Wireless 400-351試験を勉強するために自社のIT知識と豊富な経験を開発しました。
TestpassportはCisco CCIE Wireless認定を通してあなたを助けるために能力の完全所有しています。
あなたがCisco CCIE Wireless 400-351試験に合格した場合は、明るい未来を持つことになります。
弊社のCisco CCIE Wireless 400-351問題集の合格率が100%に達することも数え切れない受験生に証明された事実です。
当社のCisco CCIE Wireless 400-351勉強材料は、常に試験で良い成績を得ることを保証するために多大な努力をしました。

Cisco CCIE Wireless認定条件:

CCIE 認定のための正式な認定条件はありません。そのため必須の試験やトレーニングはありません。受験者は400-351筆記試験に合格した後、対応するハンズオンラボ試験に合格する必要があります。試験のブループリントに掲載されているトピックについて深い理解を有していることが望ましく、3?5年の実務経験を経てから受験することを強く推奨します。

ステップ 1:CCIE Wireless 筆記試験

CCIE Wireless 400-351筆記試験で概念および機器の所定のコマンドに関し、2時間の認定筆記試験に合格すると、ラボ試験の受験資格が与えられます。

筆記試験に関する情報
筆記試験の予約や支払に関する情報 popup
ステップ 2:CCIE Wireless ラボ試験

8時間のラボ試験は、ワイヤレス エキスパート レベルのネットワーク技術者に必要な業務スキルと技術知識を持っていることの証明になります。認定を受けるには、筆記試験に合格してから 3年以内にラボ試験に合格する必要があります。1回めのラボ試験は、18カ月以内に受験する必要があります。

弊社のCisco CCIE Wireless 400-351問題集を使用すると、試験に合格するのを助けるしたい情報は参加候補者を提供します。
弊社のCisco CCIE Wireless 400-351試験トレーニング資料は私達受験生の最良の選択です。
弊社のCisco CCIE Wireless 400-351参考書を利用することは正にその最良の方法です。
いつでも最新のCisco CCIE Wireless 400-351試験資料を持っていることを保証します。

400-351試験の概要:

Cisco CCIE Wireless 筆記試験(400-351)バージョン 3.1 は 2 時間のテストで、問題数は 90 ~ 110 問です。複雑な企業 WLAN ネットワークの計画、設計、実装、運用、トラブルシューティングに必要な専門知識を身に付けたワイヤレス エンジニアであることが確認されます。

Cisco CCIE Wireless 400-351試験は参考書持ち込み不可であり、いかなる外部の参考資料の使用も認められません。 次に、Cisco CCIE Wireless 400-351試験の一般的な出題内容を示します。 ただし、Cisco CCIE Wireless 400-351試験によっては、ここに示されていない関連分野も出題される場合があります。 Cisco CCIE Wireless 400-351試験内容をより適切に反映させ、明確にするために、次のガイドラインは事前の通告なく変更されることがあります。

1.0 計画および設計 WLAN テクノロジー  11%
2.0 ネットワーク インフラストラクチャの設定およびトラブルシューティング 10%
3.0 自律型導入モデルの設定およびトラブルシューティング 10%
4.0 統合型導入モデルの設定およびトラブルシューティング(中央集中型) 18%
5.0 統合型導入モデルの設定およびトラブルシューティング(コンバージド)11%
6.0 セキュリティとアイデンティティ管理の設定およびトラブルシューティング 10%
7.0 Prime Infrastructure と MSE の設定およびトラブルシューティング 10%
8.0 WLAN メディアとアプリケーション サービスの設定およびトラブルシューティング 10%
9.0 最新テクノロジー 10%

弊社のCisco CCIE Wireless 400-351試験教材を購入したら、あなたは一年間の無料アップデートサービスを取得しました。
弊社のCisco CCIE Wireless 400-351試験問題集が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。
弊社のCisco CCIE Wireless 400-351勉強資料が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。あなたのニーズをよく知っていていますから、あなたに試験に合格する自信を与えます。
400-351試験に失敗すれば全額返金のポリシーについて、事前に調べたほうがいいです。
400-351問題と解答をご参照ください

1.Which four options are the HTTP methods supported by a reset API?
A. RETRIEVE
B. GET
C. PUT
D. DELETE
E. COPY
F. POST
G. SET
Answer: B C D F

2.You have received a new Cisco 5760 Controller and have gone through the initial startup wizard. You
are now trying to add APs to the controller, but these are not joining.
Which three checks should you do next? (Choose three.)
A. Check that the radios are not in a shutdown state.
B. Check the country code of the controller. The APs do not join the controller if the country code does not
match.
C. Check that the correct time is set on the controller.
D. Check that option 53 has been set in the DHCP scope.
E. Check that the controller has enough AP licenses.
F. Check that the controller has been configured with the correct hostname. Otherwise, DNS resolution
fails.
Answer: BCE

3.You are installing Converged Access controllers that run Cisco IOS-XE and you are ready to implement
QoS. From the below, choose all the possible QoS target levels that would apply to downstream traffic
(toward the client)?A. Client, SSID, Radio, Port
B. Client, SSID, Radio
C. Client, Radio
D. Client, SSID
Answer: A

4.In a VWLAN deployment, what autonomous ISO command should be used to ensure that VWLAN performance is not adversely impacted by an unexpected channel change resulting from a DFS event triggered by a nearby airport radar system?
A. ap(config-if)#DFs band 1block
B. ap(config-if)#DFs band 23 block
C. ap(config-if)#DFs band 123 block
D. ap(config-if)#DFs band 13 block
E. ap(config-if)#DFs band 2 block
Answer: B

5.If a guest anchor controller is used outside the firewall,which firewall ports must you open for guest access including SNMP and mobility features to work in a Cisco unified wireless network?
A. UDP 16667. IP Protocol97. UDP 500 501
B. UDP 16666 .IP Protocol97. UDP 162 163
C. UDP 12222 .IP Protocol97. UDP 161 162
D. UDP 16666 . IP Protocol 97. UDP 161 162
E. UDP 12223 . IP Protocol 97. UDP 161 162
Answer: D

6.Which two statement about LAG in the Cisco wireless LAN controller running Aire OS 8.0 are true?(choose two)
A. LAG bundles all of the crsco WLC distribution system ports into a single 802.3ad port channel.
B. There can be only one AP-manager interface if LAG is enabled
C. LAG configuration change take effect immediately after they are configured
D. Channel negotiation LACP and PAgP are supported
Answer: A,B

7.A wireless user has roamed from an AP connected to MA 1to AP connected to MA 3the traffic flow for the user between roam is shown. Which option shows the traffic flow for the user after roam, considering default sticky anchoring is enabled on the WLAN?
A. MA-3>Distribution switch>core>mc>distribution switch >MA-1
B. MA-3>Distribution switch>MA-1distribution switch >core
C. MA-3> Distribution switch>MA-2>Distribution switch >core
D. MA-3> Distribution switch >ma -2> MA-l>Distribution switch>core
Answer: A

8.You are in process of installing Cisco prime high availability servers and you have a firewall between the primary and secondary server. Which two incoming and outgoing TCPIUDP ports must be enabled on the firewall for Cisco prime servers to exchange health monitoring heartbeat massage and to allow Oracle to synchronize data? (Choose two}
A. 1521
B. 8080
C. 8082
D. 1522
Answer: C,D

9.You have added your active directory server to the cisco ISE and see the status as operational.However when you try to add active directory groups to your authorization policy conditions in the Cisco ISE ,no active Directory groups appear,what is the most likely reason?
A. The credentials used to join the Cisco ISE to active directory do not have succulent privtleges to query active directory.
B. You did not add any attribute in the Active Directory join point under the External identify source
C. You dtd not add any groups in the Active Directory jom potnt under the External identity source
D. A firewall is blocking tcp port 389 between the cisco ISE and active directory
Answer: C

10.Which three statements about 802.11ac are true? (choose three)
A. MU-MIMO is supported in wave 1
B. MU-MIMO allows one AP to transmit unique data to multiple stations simultaneously
C. when using MU-MIMI up to 8 devices can transmit data at the same time
D. 802.11 a/b/g/n device are able to connect to 802.11ac radios
E. it IS possible to reach 160 MHz by combining two discontinuous 80 MHz channel block
F. 802.11 ac is supported in the 2.4- and 5-Ghz radio band
Answer: B,D,E

11.There are 5 switches in the network use VTPv3, SW1 and SW2 configured as Server mode. SW1 is the primary server with revision 50. When add a new SW6 with Revision 200, what will happen?
A. Switch3 updates its own database with the VLAN information received from SW2 B. VTPv3 configure own database with the VLAN information received from SW1
C. Switch6 updates its own database with the VLAN information received from SW1
D. No switch will work
Answer: C

12.Your customer needs the list of all the guest client that connected to Wi-Fi successfully but have not yet authenticated. The customer decides to create an advanced filter in Cisco Pounder monitor >client and user which two conditions should be included in the filter? (Choose two)
A. PEM state =WebauthReqD
B. On Network= Yes
C. Status =Associated
D. Type =Lightweight client
Answer: C,D