300-360試験問題、300-360試験合格、300-360フィードバック、300-360問題集、300-360勉強資料

Cisco Certified Network Professional Wireless (CCNP? Wireless) 認定では、シスコのワイヤレス ネットワークおよびモビリティ インフラストラクチャの設計、導入、および運用に必要な知識が問われます。
Testpassportは実際のCisco CCNP Wireless 300-360試験問題に非常に近いです。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360勉強資料は両方の創造と専門的な方法でそれを示す場合は、その後私たちは最高の結果を得ることができます。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360問題集を勉強すると、專門の試験内容を見つけることができます。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360試験資料を購入し、試験の準備をするためにそれを使用することを感じた場合は冒険で、その後の人生の全体が冒険です。

300-360フィードバックをご参照ください

Testpassportさんの300-360問題集は実に使いやすい参考書だと思います。

https://www.youtube.com/watch?v=aJY73Qk5rtA

Designing Cisco Wireless Enterprise Networks

試験番号:300-360
関連資格:CCNP Wireless
試験時間:90 分 (60 – 70 問)
試験言語:英語
試験登録:Pearson VUE

Cisco CCNP Wireless 300-360試験では、顧客とアプリケーションの要件の特定、予測ワイヤレス設計原則の適用、エンタープライズ ワイヤレス ネットワークの設計および最適化に必要なサイト調査の実施に関する知識が問われます。

弊社のCisco CCNP Wireless 300-360勉強資料を使うと、あなたの目標を達成し、最高の結果を得ることができます。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360試験問題集利用したら、初めに試験を受けても、合格する自信を持つようになります。
Cisco CCNP Wireless 300-360試験合格を助けるために迅速かつ便利なトレーニングツールを見つけることができます。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360問題集は候補者のニーズを満たすために自分自身の専門の心と経験を使用しています。

次に、300-360試験の一般的な出題内容を示します。 ただし、試験によっては、ここに示されていない関連分野も出題される場合があります。300-360 試験内容をより適切に反映させ、明確にするために、次のガイドラインは事前の通告なく変更されることがあります。

12% 1.0 WLAN インストールに関連する顧客要件を取得する
12% 2.0 WLAN 導入に関連する施設のタイプと制約事項を特定する
14% 3.0 WLAN の予測設計
14% 4.0 導入後のサイト調査
15% 5.0 導入後のサイト調査
15% 6.0 ワイヤレス ネットワークのインフラストラクチャを設計する
18% 7.0 リアルタイム アプリケーション用のワイヤレス アーキテクチャを説明し、 設計する

正式のCisco CCNP Wireless 300-360の検査の前に模擬試験も非常に効果的に必要です。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360問題集は認定試験に合格するのに大変役に立ちます。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360受験記対策書を暗記して、理解が安くなります。
もし、受験者は弊社のCisco CCNP Wireless 300-360試験資料を使用してから、不合格の場合、どんな理由は弊社で購入した金額を返金します。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360問題集は広範囲な研究と経験に基づいて質問を提供することができます。
300-360質問と回答を提供し、あなたも多くの良いアイデアを思い付く人を作ることができます。

1.A Cisco 7925 phone at a client?ˉs location is not registering with CUCM. The engineer analyzes a packet capture, sees that the phone receives an IP, and downloads the proper configuration file from TFTP successfully.
What type of messages should the phone be sending at this point?
A. H.245
B. H.323
C. MCGP
D. SCCP
Answer: D

2.After the completion of a site survey with Ekahau Site Survey tool, using the default color palette, it is noted that multiple areas are shown as white on the heat map when viewing 5 GHz signal strength data.
What does this indicate about the signal strength?
A. The area is below the minimum threshold configured on the tool.
B. The area is below the detectable level and indicates no RF signal.
C. The area is below -100 dBm at coverage cell edge.
D. The area is below -67 dBm at coverage cell edge.
Answer: A

3.An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells.
Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?
A. Local or National Building Code
B. IEEE
C. BICSI TDMM
D. Cisco Hardware Installation Guide
Answer: A

4.An engineer is performing a predictive wireless design for a medical treatment environment, which requires data and voice services.
Which of the following is a requirement for the design?
A. overlapping -72 dBm coverage from two access points
B. overlapping -67 dBm coverage from two access points
C. continuous -67 dBm coverage from one access point
D. continuous -72 dBm coverage from one access point
Answer: C

5.A network engineer is preparing for an office site survey with a height of 2.5 meters.
Which three components are recommended to complete the survey? (Choose three.)
A. Use APs with external antennas.
B. Use DoS attack on APs while measuring the throughput.
C. Use APs with built-in antennas.
D. Use a battery pack to power APs.
E. Use a drawing of the office space to draw AP and client placements.
F. Use APs with directional antennas.
Answer: C,D,E

6.An engineer is planning for a 24 Mbps data rate for a new installation.
What is the coverage area from the AP if the environment and other factors are not taken into consideration?
A. 225 feet
B. 80 feet
C. 150 feet
D. 100 feet
Answer: B

7.Which two options describe best practices that must be completed after a wireless installation is finished? (Choose two.)
A. Make sure that there are no spaces between the devices on the rack that the Wireless Lan Controller is installed.
B. Consult with the customer to ensure that the IT staff has a complete set of design and installation documents.
C. Make sure the customer is aware that they should consider purchasing a support contract immediately after the installation is complete.
D. Spend time with the customer to show them the controller GUI and inform them how they can reach the Cisco TAC if they have any problems.
E. Test all the customer?ˉs wireless devices and applications to ensure they are working properly.
Answer: B,E

8.What is a common cause for signal attenuation?
A. Cinder block wall
B. Office window
C. Metal door
D. Glass wall
Answer: C

9.The AP has been configured property for a VoWLAN survey The RF environment contains a noise of -87 to -90 dBm.
What is the target value for the cell edge reading?
A. -62 dBm
B. -67 dBm
C. -60 dBm
D. -70 dBm
Answer: B

10.An 802.11n implementation is being discussed. Users are satisfied with the potential 300-450 Mbps throughput of new 802.11n APs.
Which three bandwidth requirements are used to calculate per client bandwidth through an 802.11n AP network? (Choose three.)
A. 450 Mbps throughput is the client max for 5-GHz radio.
B. Channel bonding on 5 GHz is required for a client to have a 300 Mbps WiFi link.
C. 300 Mbps throughput is the client max for 2.4-GHz radio.
D. The remaining bandwidth is divided per device when more clients are connected to one AP.
E. 100 Mbps Ethernet switch port is a potential bottleneck.
F. Clean Air helps clear noise for 802.11n channel bonding to work.
Answer: A,C,E

11.An engineer is performing a predictive wireless design for a carpeted office space, which requires voice capability and location services.
Which two requirements are inputs to the design? (Choose two.)
A. overlapping -67 dBm coverage from three access points
B. overlapping -75 dBm coverage from three access points
C. overlapping-72 dBm coverage from two access points
D. continuous -67 dBm coverage from one access pointe. continuous -72 dBm coverage from one access point
Answer: BD

12.You have a customer that is building a new campus of four 3-story buildings that you have just completed the site survey for. The customer is interested in the mount of rack space they will need to allocate in either the building MDF or in the data center for controllers. Each building is going to require 75 APs to support voice and data.
How should the controllers be deployed to provide the least number of controllers, the highest redundancy, and the easiest management?
A. Use the centralized deployment method in the data center with the N + N redundancy method.
B. Use the centralized deployment method in the data center with the N + 1 redundancy method
C. Use the centralized deployment method in the data center with the 1 + 1 redundancy method and clients SO.
D. Use the distributed deployment method in each building MDF with the N + 1 redundancy method.
E. Use the distributed deployment method in each building MDF with the N + N + 1 redundancy method.
F. Use the distributed deployment method in each building MDF with the N + N redundancy method.
Answer: B