400-101問題集、400-101参考書、400-101勉強資料、400-101学習材料、400-101出題範囲

TestpassportのCisco CCIE 400-101問題集を使用することであり、試験に合格することができます。
弊社のCisco CCIE 400-101参考書の最新バージョンを私達の候補者を提供し続けます。
正常のCisco CCIE 400-101試験に参加するあなたの最初の時間を渡すことができます。
常に最新のCisco CCIE 400-101勉強資料を研究しています。
弊社のCisco CCIE 400-101問題集を使用すると、試験に合格するのを助けるしたい情報は参加候補者を提供します。
弊社のCisco CCIE 400-101学習材料を使用すれば、認定の専門家の専門人材、技術スタッフ、および包括的な言語のマスターを持っています。

Cisco CCIE 400-101フィードバックをご参照ください

400-101を受験し、試験合格できました。購入した問題集を何度も解き直していくことによって勉強して、しっかり覚えました。とても役に立ちました。ありがとうございました。

Cisco Certified Internetwork Expert Routing and Switching (CCIE? Routing and Switching) 認定は、計画、運用、複雑な統合型ネットワーク インフラストラクチャの問題解決において、エキスパート レベルのネットワーク エンジニアに求められるスキルを備えていることを証明します。

CCIE Routing and Switching 筆記試験

試験番号:400-101 CCIE
関連資格:CCIE Routing and Switching
試験時間:120 分 (90 – 110 問)
試験言語:英語
試験登録:Pearson VUE

Cisco CCIE? Routing and Switching 筆記試験では、複雑な企業ネットワーク インフラストラクチャの設定、検証、トラブルシューティングに必要な専門知識、インフラストラクチャ コンポーネントが相互に運用されるしくみを理解するために必要な専門知識、機能要件を特定のデバイス構成に変換するために必要な専門知識を備えていることを認定します。

最新テクノロジーセクションは筆記試験のみに含まれます。コアテクノロジーの専門知識に、クラウド、IoT、ネットワークプログラマビリティといった企業が急速に採用を進めている最新テクノロジーの知識を加えることができます。

Cisco CCIE 400-101筆記試験の出題内容を調整し、3 つのサブドメインと計 5 つのタスクで構成され、概念の理解に焦点があてられます。最新テクノロジーセクションの比重は10%で、残りのコアテクノロジーセクションが90%を占めます。

Cisco CCIE 400-101出題範囲:

1.0 ネットワークの原則  10%
2.0 レイヤ 2 テクノロジー  13%
3.0 レイヤ 3 テクノロジー  37%
4.0 VPN テクノロジー  13%
5.0 インフラストラクチャのセキュリティ  5%
6.0 インフラストラクチャ サービス  12%
7.0 最新テクノロジー  10%

弊社のCisco CCIE 400-101勉強資料を使用することであり、試験に合格することができます。
弊社のCisco CCIE 400-101勉強資料は両方の創造と専門的な方法でそれを示す場合は、その後私たちは最高の結果を得ることができます。
弊社のCisco CCIE 400-101勉強資料が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。あなたのニーズをよく知っていていますから、あなたに試験に合格する自信を与えます。
最も良い品質と最新のCisco CCIE 400-101問題と答えを提供しています。

1.Which two statements about route redistribution default metrics are true? (Choose two)
A. When EIGRP is redistributed into OSPF as E2, it has a default metric of 20.
B. When an IGP is redistributed into RIP, it has a default metric of 1.
C. When an IGP is redistributed into OSPF, it has a default metric of 110.
D. When an IGP is redistributed into IS-IS, it has a default metric of 115.
E. When an BGP is redistributed into OSPF, it has a default metric of 1.
Answer: A, E

2.How does MSTP maintain compatibility with RSTP?
A. MSTP sends all spanning-tree information in one BPDU.
B. MSTP supports five port states in the same way as RSTP.
C. RSTP implements a TTL that is compatible with the MSTP max age timer.
D. RSTP encodes region information from an MSTP BPDU into a single instance.
Answer: A

3.Which routing protocol supports only IP networks?
A. BGP
B. EIGRP
C. IS-IS
D. OSPF
Answer: D

4.Which TCP features allows a client to request a specific packet that was lost?
A. flow control
B. sliding window
C. fast recovery
D. selective acknowledgment
Answer: D

5.When you deploy DMVPN, What is the purpose of the command crypto isakmp key ciscotest address 0.0.0.0.0.0.0.0.?
A. It is configured on the hub and spoke routers to establish peering
B. It is configured on the hub to set the pre-shared key for the spoke routers.
C. It is configured on the internet PE routers to allow traffic to traverse the ISP core.
D. It is configured on the spokes to indicate the hub router.
Answer: B

6.Which feature can mitigate hung management sessions?
A. Control Plane Policing
B. the service tcp-keepalives-in and service tcp-keepalives-out command
C. the service tcp-small servers command
D. vty line ACLs
Answer: B

7.For which reason can two OSPF neighbor routers on the same LAN segment be stuck in the two-way state?
A. The two routers have different MTUs on the interface.
B. The two routers are configured with different priorities.
C. The interface priority is set to zero on both routers.
D. Both routers have the same OSPF router ID.
Answer: C

8.How does an IPv6 host automatically generate a global address?
A. It prepends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Advertisement messages.
B. It appends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Advertisement messages.
C. It appends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Solicitation messages.
D. It prepends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Solicitation messages.
Answer: B

9.Which mechanism does GET VPN use to preserve IP header information?
A. IPsec tunnel mode
B. GRE
C. MPLS
D. IPsec transport mode
Answer: A

10.Which two statements about IPsec VTIs are true? (Choose two)
A. Dynamic VTIs allow you to mix proxy types.
B. The dynamic VTI is a multipoint interface that can support multiple IPsec SAs.
C. The IKE SA can be bound to both the VTI and the crypto map in the router.
D. Static VTIs can use the “IP any any” traffic selector only.
E. The IPsec transform set must be configured in transport mode.
F. Static VTIs can encapsulate both IPv4 and IPv6 packets, but IPv4 can carry IPv4 packets and IPv6 can carry IPv6 packets.
Answer: C, D