300-360問題集、300-360勉強資料、300-360試験教材、300-360試験資料、300-360参考書

Cisco Certified Network Professional Wireless (CCNP? Wireless) 認定では、シスコのワイヤレス ネットワークおよびモビリティ インフラストラクチャの設計、導入、および運用に必要な知識が問われます。
TestpassportのWebサイトからCisco CCNP Wireless 300-360問題集のダウンロード一部を解放することができます。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360参考書を利用することは正にその最良の方法です。
いつでも最新のCisco CCNP Wireless 300-360試験資料を持っていることを保証します。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360試験教材を購入したら、あなたは一年間の無料アップデートサービスを取得できます。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360勉強資料が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。

試験番号:300-360
試験名称:Designing Cisco Wireless Enterprise Networks
関連資格:CCNP Wireless
試験時間:90 分 (60 – 70 問)
試験言語:英語
試験登録:Pearson VUE

TestpassportのCisco CCNP Wireless 300-360問題集の合格率が100%に達することも数え切れない受験生に証明された事実です。
当社のCisco CCNP Wireless 300-360勉強材料は、常に試験で良い成績を得ることを保証するために多大な努力をしました。
当社のCisco CCNP Wireless 300-360試験材料は、ほぼ実際の試験のようなものです。これは本当に素晴らしいです。

次に、Cisco CCNP Wireless 300-360試験の一般的な出題内容を示します。 ただし、Cisco CCNP Wireless 300-360試験によっては、ここに示されていない関連分野も出題される場合があります。Cisco CCNP Wireless 300-360試験内容をより適切に反映させ、明確にするために、次のガイドラインは事前の通告なく変更されることがあります。

12% 1.0 WLAN インストールに関連する顧客要件を取得する
12% 2.0 WLAN 導入に関連する施設のタイプと制約事項を特定する
14% 3.0 WLAN の予測設計
14% 4.0 導入後のサイト調査
15% 5.0 導入後のサイト調査
15% 6.0 ワイヤレス ネットワークのインフラストラクチャを設計する
18% 7.0 リアルタイム アプリケーション用のワイヤレス アーキテクチャを説明し、設計する

常に最新のCisco CCNP Wireless 300-360勉強資料を研究しています。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360問題集を使用すると、試験に合格するのを助けるしたい情報は参加候補者を提供します。
Testpassportはあなたは完全なCisco CCNP Wireless 300-360試験材料を必要としています。
弊社のCisco CCNP Wireless 300-360勉強資料のみが受験のためのより適切かつ高品質だけでなく、より包括的な試験内容を持っていないことがわかります見ることができます。
300-360無料サンプルをご参照ください

1.A Cisco 7925 phone at a client?ˉs location is not registering with CUCM. The engineer analyzes a packet capture, sees that the phone receives an IP, and downloads the proper configuration file from TFTP successfully.
What type of messages should the phone be sending at this point?
A. H.245
B. H.323
C. MCGP
D. SCCP
Answer: D

2.After the completion of a site survey with Ekahau Site Survey tool, using the default color palette, it is noted that multiple areas are shown as white on the heat map when viewing 5 GHz signal strength data.
What does this indicate about the signal strength?
A. The area is below the minimum threshold configured on the tool.
B. The area is below the detectable level and indicates no RF signal.
C. The area is below -100 dBm at coverage cell edge.
D. The area is below -67 dBm at coverage cell edge.
Answer: A

3.An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells.
Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?
A. Local or National Building Code
B. IEEE
C. BICSI TDMM
D. Cisco Hardware Installation Guide
Answer: A

4.An engineer is performing a predictive wireless design for a medical treatment environment, which requires data and voice services.
Which of the following is a requirement for the design?
A. overlapping -72 dBm coverage from two access points
B. overlapping -67 dBm coverage from two access points
C. continuous -67 dBm coverage from one access point
D. continuous -72 dBm coverage from one access point
Answer: C

5.A network engineer is preparing for an office site survey with a height of 2.5 meters.
Which three components are recommended to complete the survey? (Choose three.)
A. Use APs with external antennas.
B. Use DoS attack on APs while measuring the throughput.
C. Use APs with built-in antennas.
D. Use a battery pack to power APs.
E. Use a drawing of the office space to draw AP and client placements.
F. Use APs with directional antennas.
Answer: C,D,E

6.An engineer is planning for a 24 Mbps data rate for a new installation.
What is the coverage area from the AP if the environment and other factors are not taken into consideration?
A. 225 feet
B. 80 feet
C. 150 feet
D. 100 feet
Answer: B

7.Which two options describe best practices that must be completed after a wireless installation is finished? (Choose two.)
A. Make sure that there are no spaces between the devices on the rack that the Wireless Lan Controller is installed.
B. Consult with the customer to ensure that the IT staff has a complete set of design and installation documents.
C. Make sure the customer is aware that they should consider purchasing a support contract immediately after the installation is complete.
D. Spend time with the customer to show them the controller GUI and inform them how they can reach the Cisco TAC if they have any problems.
E. Test all the customer?ˉs wireless devices and applications to ensure they are working properly.
Answer: B,E

8.What is a common cause for signal attenuation?
A. Cinder block wall
B. Office window
C. Metal door
D. Glass wall
Answer: C

9.The AP has been configured property for a VoWLAN survey The RF environment contains a noise of -87 to -90 dBm.
What is the target value for the cell edge reading?
A. -62 dBm
B. -67 dBm
C. -60 dBm
D. -70 dBm
Answer: B

10.An 802.11n implementation is being discussed. Users are satisfied with the potential 300-450 Mbps throughput of new 802.11n APs.
Which three bandwidth requirements are used to calculate per client bandwidth through an 802.11n AP network? (Choose three.)
A. 450 Mbps throughput is the client max for 5-GHz radio.
B. Channel bonding on 5 GHz is required for a client to have a 300 Mbps WiFi link.
C. 300 Mbps throughput is the client max for 2.4-GHz radio.
D. The remaining bandwidth is divided per device when more clients are connected to one AP.
E. 100 Mbps Ethernet switch port is a potential bottleneck.
F. Clean Air helps clear noise for 802.11n channel bonding to work.
Answer: A,C,E

11.An engineer is performing a predictive wireless design for a carpeted office space, which requires voice capability and location services.
Which two requirements are inputs to the design? (Choose two.)
A. overlapping -67 dBm coverage from three access points
B. overlapping -75 dBm coverage from three access points
C. overlapping-72 dBm coverage from two access points
D. continuous -67 dBm coverage from one access pointe. continuous -72 dBm coverage from one access point
Answer: BD