300-460試験問題集、300-460参考書、300-460勉強資料、300-460試験問題

Testpassportは、あなたがCisco CCNP Cloud 300-460試験に合格するのを助けるために、正確かつ詳細な試験の練習問題を含まれて、専門的な経験を活用していきます。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460試験問題集が更新されると、直ちにあなたのメールボックスに300-460問題集の最新版を送ります。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460参考書は試験の最新バージョンを提供することを要求することもできます。
Cisco CCNP Cloud 300-460試験に失敗すれば全額返金のポリシーについて、事前に調べたほうがいいです。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460問題集を使用すれば、認定の専門家の専門人材、技術スタッフ、および包括的な言語のマスターを持っています。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460勉強資料はあなたの100パーセントの合格率を保証します。

Implementing and Troubleshooting the Cisco Cloud Infrastructure

試験番号:300-460
関連資格:CCNP Cloud
試験時間:90 分 (55 – 65 問)
試験言語:英語
試験登録:Pearson VUE

Cisco CCNP Cloud 300-460試験では、物理および仮想データセンターを含むクラウド インフラストラクチャの設定、ストレージ インフラストラクチャと接続の実装、ネットワーク インフラストラクチャと接続の実装、コンピューティングの実装、クラウドのワークフローやアプリケーションのトラブルシューティング、インフラストラクチャ運用ドメインの識別を行うための知識と技能が問われます。

Testpassportは素早く君のCisco CCNP Cloud 300-460試験に関する知識を補充できて、君の時間とエネルギーが節約させるウェブサイトです。
ですから、IT業界で仕事している受験者はCisco CCNP Cloud 300-460認定試験を受験して資格を取得することを通して、試験知識やスキルを向上させます。
実際のCisco CCNP Cloud 300-460試験問題と殆ど同じで、最高のトレーニング資料とみなすことができます。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460問題集を使って、本試験と同じのものを体験することができて、的中率が高いです。

次に、Cisco CCNP Cloud 300-460試験の一般的な出題内容を示します。 ただし、試験によっては、ここに示されていない関連分野も出題される場合があります。Cisco CCNP Cloud 300-460試験内容をより適切に反映させ、明確にするために、次のガイドラインは事前の通告なく変更されることがあります。

16% 1.0 クラウド インフラストラクチャの知識
21% 2.0 ストレージ
22% 3.0 ネットワーク タスク
23% 4.0 コンピューティング
18% 5.0 インフラストラクチャのトラブルシューティングに関する知識

弊社のCisco CCNP Cloud 300-460問題集はあなたが300-460によってあなたの夢の楽園のステップにできるようになります。
君のために良い訓練ツールを提供し、君のCisco CCNP Cloud 300-460試験にあなたの全部な需要を満たすためにいつも頑張ります。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460参考書を大量な時間を節約させ、順調に試験に合格させることができます。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460試験材料はこの分野の専門家によって作り上げ、一番適当な価格で提供します。
本当のCisco CCNP Cloud 300-460試験に出題される傾向のあるポイントにまで集中することができる正確性があるので、短期間で合格することができます。
Cisco CCNP Cloud 300-460無料サンプルをご参照ください

1.Which four issues are often detected when validating workflows in Cisco UCS Director? (Choose four.)
A. Task Handler not found
B. missing admin/task inputs after import or upgrade
C. mapping mismatch
D. version incompatibilities
E. debugging logging information
F. missing optional values for tasks
G. missing task action value
H. missing mandatory values for tasks
Answer: A,B,C,H

2.Which option lists the number of segments that are supported by VxLAN as standardized in RFC7348 and the number of bytes of overhead that are added to the original frame?
A. 1 million; 50
B. 16 million; 50
C. 1 million; 48
D. 6 million; 50
Answer: B

3.A Cisco UCSM administrator has been tasked with deploying a new data center. Which two recommendations aid in the ability to associate a service with a server? (Choose two.)
A. The host control setting for a QoS policy applies to vNICs only. It has no effect on a vHBA.
B. You can assign only a QoS policy to a vHBA if the priority setting for that policy is set to fc, which represents the Fibre Channel system class.
C. The host control setting for a QoS policy applies to vHBAs only.
D. Power capping is supported for rack servers. If you include a power control policy in a service profile that is associated with a rack-mount server, the policy is implemented.
Answer: B,D

4.Where does performance tuning of high CPU utilization take place in Cisco UCS?
A. high performance policy
B. energy performance mode policy
C. compute policy
D. BIOS policy
Answer: D

5.A Cisco UCS Director administrator is viewing the status of his pod on the Virtual > Compute tab. Which three tabs are available under this menu& (Choose three.)
A. VMs
B. VM Chargeback
C. Service Requests
D. VM Reservations
E. Resource Pools
F. vDCs
Answer: A,E,F

6.Which three statements about server pools are true? (Choose three.)
A. Cisco USC Director Displays only the managed servers in a server pool, but the size of the pool includes all servers.
B. Servers pools cannot be assigned to a Cisco USC Director group.
C. A given server can belong only to a specific server pool.
D. A server pool contains a set of servers that share the same attributes such as server type, amount of memory, local storage, type of CPU, or local drive configuration.
E. A server pool only includes servers from a specific chassis in the system.
F. If your system implements multitenansy through organizations, you can designate one ore more server pools to be used by a specific organization.
Answer: A,D,F

7.An administrator is troubleshooting basic connectivity between two Fibre Channel points that include node hops and latency data. Which tool is the best for troubleshooting this scenario?
A. ping
B. fctraceroute
C. traceroute
D. fcping
Answer: B

8.A Cisco UCS Director administrator is installing a Bare Metal Agent and is in the process of adding an NFS mount point. Which Administration menu option does the administrator choose to add an NFS mount point?
A. Compute Accounts
B. Storage Accounts
C. Physical Accounts
D. Bare Metal Accounts
Answer: C

9.Which configuration provides the highest performance level to Virtual Extensible LAN?
A. VxLAN in unicast mode with VxLAN TSO offload in Cisco UCS
B. VxLAN in multicast mode with MAC distribution
C. VxLAN in multicast mode with VxLAN TSO offload in Cisco UCS
D. VxLAN in unicast mode with MAC distribution and VxLAN TSO offload in Cisco UCS
Answer: C

10.Which four options are required on a DCHP server to enable PXE boot? (Choose four.)
A. boot server host name (TFTP server hostname or IP address)
B. subnet mask
C. DNS server
D. lease time
E. domain name
F. bootfile name
G. router (Gateway)
Answer: A,B,C,G

11.In which two ways can a cloud administrator dynamically increase a VMFS datastore? (Choose two.)
A. Add a new local storage disk on ESXi and restart VMFS service.
B. Expand the datastore within the extent.
C. Rescan all hosts to see the current storage and modify the extent.
D. Add an extent (LUN).
Answer: B,D

12.A Cisco USCM administrator is creating a boot policy. Which option lists the steps needed to accomplish this task?
A. In the Navigation pane, click the Servers tab. On the Servers tab, expand Servers > Policies. Right-click Boot Policies and select Create Boot Policy.
B. In the Navigation pane, click the Equipment tab. Expand Equipment > Rack-Mounts >Servers > Boot Policies. Right-click Boot Orders and select Create Boot Policy.
C. In the Navigation pane, click the Servers tab. On the Servers tab, expand Servers > Policies. Click Boot Order and the Modify Boot Policy wizard displays. Click Modify Boot Policy.
D. In the Navigation pane, click the Servers tab. On the Servers tab, expand Servers > Policies. Click Boot Security. Click Modify Boot Policy.
Answer: A